Inschrijven - Volzet

Liège-Bastogne-Liège Challenge 20/04/2024

T-shirt

Bij je inschrijving kan je een uniek finisher T-shirt van Liège-Bastogne-Liège Challenge bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts €25.

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Liège-Bastogne-Liège Challenge. Lees deze voorwaarden grondig na.

Groepsinschrijvingen

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? 

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de helpdesk op 20 april en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Rates

80km

150km

250km

Early Bird

€ 45

€ 60

€ 75

The escape

€ 50

€ 65

€ 80

The chasing group

€ 55

€ 70

€ 85

The peloton

€ 60

€ 75

€ 90

Wees er snel bij om je in te schrijven om zo te profiteren van een voordeliger tarief!Afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers zal het tarief van je afstand bepaald worden. Je kan het gangbare tarief terugvinden op het inschrijvingsplatform.

Opgelet: Bij je inschrijving wordt er € 5 waarborg toegevoegd voor het gebruik van je kaderplaatje die voorzien is van een chip. Je krijgt deze waarborg terugbetaald bij aankomst.